965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

Durant aquestes últimes setmanes s’han acabat d’enllestir les obres de reforma del cementeri municipal. L’actuació s’ha emmarcat dins del «Pla Provincial d’Obres i Serveis de Competència Municipal de la Diputació d’Alacant» i ha permés substituir més d’un centenar de nínxols que es trobaven en mal estat, la construcció de sis foses per a soterraments en sòl, l’adequació del paviment, un ossari i l’habilitació d’un espai on poder arreglar les flors.

També, sembla ser que els treballs de construcció de l’ECOPARC avancen a bon ritme. Les instal·lacions disposen de 1.536m2 on els veïns podran depositar restes de poda, vidre, cartró, piles, electrodomèstics, etc.

Durante estas últimas semanas se han terminado las obras de reforma del cementerio municipal. La actuación se ha enmarcado dentro del «Plan Provincial de Obras y Servicios de Competencia Municipal de la Diputación de Alicante» y ha permitido sustituir más de un centenar de nichos que se encontraban en mal estado, la construcción de seis fundidas para enterramientos en suelo, la adecuación del pavimento, un osario y la habilitación de un espacio donde poder arreglar las flores.

También, parece ser que los trabajos de construcción del ECOPARQUE avanzan a buen ritmo. Las instalaciones disponen de 1.536m2 donde los vecinos podrán depositar restos de poda, vidrio, cartón, pilas, electrodomésticos, etc.

.

Pin It on Pinterest