965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

Sembla ser que les obres del nou col·legi segueixen a bon ritme, així ho ha pogut comprovar la delegació de l’ajuntament encapçalada per l’alcalde Vicent Cebolla i que també ha comptat amb la presència del regidor Vicent Sanchís, del secretari i de l’arquitecte municipal. La visita ha estat guiada en tot moment per l’arquitecte Antoni Sala, qui ha mostrat amb deteniment les diferents dependències que formaran el nou centre educatiu.

D’aquesta manera, s’ha pogut comprovar la diferència de les obres des de l’última visita que es va fer ara fa cinc mesos. D’ençà, alguns dels espais es troben ja en un nivells d’acabament que permeten intuir de prop quin serà el resultat final. També, s’ha pogut comprovar de primera mà com els suggeriments realitzats per l’ajuntament han estat aplicats per part dels responsables, com és el cas del sistema d’aire condicionat, entre altres.

Per tot això, i sempre expressant-se amb certa prudència, des dels encarregats del projecte, s’ha informat que tot apunta a que en setembre estiga l’obra finalitzada. De fet, si no apareixen grans imprevistos, per l’agost es podrà realitzar la instal·lació del mobiliari en una de les plantes.