965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

L’Escoleta d’Estiu va finalitzar el passat 14 d’agost, coincidint amb la setmana en la que començaven les Festes 2019. Com en la resta d’edicions el curs s’iniciava al juliol amb l’objectiu de proporcionar als xiquets i xiquetes un reforç acadèmic durant els mesos d’estiu, però sobretot una oferta de lleure i socialització, aprofitant els recursos que ofereix l’entorn i amb activitats com experiments químics treballs manuals amb fang, pintura facial, pintura de figures, creació de mural, esplai, moments de reflexió, pel·lícules, representacions artístiques, ioga, aeròbic, jocs, relaxació, interpretació, excursions a Mirambons i a la piscina, i activitats de sensibilització amb els animals.

Com a novetat, enguany s’han incorporat els serveis d’escoleta matinera i de menjador, amb la qual cosa s’ha permès l’estada dels alumnes des de les 8:00 fins a les 15:00 amb l’objectiu de facilitar la conciliació laboral del pares i mares. Potser això siga uns dels motius pels quals s’ha incrementat de manera notable la matrícula fins arribar als 90 participants.

Des de la Regidoria d’Educació, Ana Gallart destaca que enguany «s’ha incidit molt en l’aspecte mediambiental, ja que s’ha eixit a passejar i a observar la brutícia que, de vegades, les persones llancem on no toca, i s’han recollit aquests residus per tal de reciclar-los i reutilitzar-los. A més, s’ha après a plantar arbres i a valorar el gran paper que tenen en la vida dels humans. Per últim, s’ha aprofitat per dormir a l’aire lliure i treballar la transmissió d’històries de forma oral amb acudits, contes i rondalles».

Gallart també vol agrair a totes les persones que han col·laborat en aquesta edició, sobretot als monitors Joan P., Joan M., Sheila, Amanda i Lucia per tota la tasca que han fet, i al mateix temps queda a disposició de qualsevol proposta o suggeriment que permeta any rere any millorar l’Escola d’Estiu.