965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

El passat diumenge 29 d’octubre es va inaugurar al Centre Cultural l’exposició del «I Ral·li Fotogràfic #Beniarbeig», el qual va tindre lloc el diumenge 8 d’octubre. La cita va ser aprofitada per fer el lliurament dels premis a les millors fotografies. A més, els premis porten el nom de José Font Ballester (1929-2016), en reconeixement a la seua tasca fotogràfica i també en agraïment a la seua família per cedir a l’ajuntament l’arxiu fotogràfic.

L’acte va començar a les 12:00 amb la intervenció de l’alcalde, Vicent Cebolla, qui primerament va llegir l’acta del jurat, format per membres de l’Associació Fotogàfica i Audiovisual de Pedreguer. Seguidament, es va procedir al lliurament dels premis a la primera i segona millors col·leccions, els quan van ser atorgats a José Antonio Vives Llobell i Vicent Llorens Llorca, respectivament. Pel que fa a la millor fotografia, el premi va ser per a Manuel Salmerón Barrajón i la millor col·lecció local va ser per a Alexandre Moreno Mengual. També, Cebolla va voler expressar l’enhorabona als 27 participants, per la gran qualitat dels treballs i per, través de les seues fotos, oferir una visió del poble d’allò més extarordinària.

A continuació, Isabel Font Noguera va prendre la paraula, i en nom de tota la família va voler agrair a l’ajuntament l’homenatge realitzat. També, va aprofitar per explicar de primera mà la passió de José per la fotografia, una afició gràcies a la qual, ara el poble disposa d’imatges que il·lustren la història local. Per finalitzar, entre els assistents es trobaven alguns dels membres de l’equip de futbol dels anys 1950/60, als quals Cebolla va sorprendre obsequiant-los amb unes fotos de l’època.