965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

El Centre Cultural de Beniarbeig serà l’encarregat d’acollir l’exposició que repassa la biografia del dramaturg alacantí José Estruch (1916-1990). El projecte va ser creat l’any 2016 per l’Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert en commemoració del centenari del naixement d’Estruch i al capdavant de les tasques de recerca i disseny ha estat Juana María Balsalobre, directora del Departament d’Art i Comunicació Visual.

La mateixa Balsalobre va ser qui, juntament amb els companys Ana Ortolà i Jesús Fernández de l’IAC-Juan Gil-Albert, es va desplaçar el passat 10 de setembre fins a Beniarbeig per tal d’estar present en l’acte d’inauguració. Els assistents encapçalats pels membres de l’equip de govern van poder escoltar les explicacions de Balsalobre, ampliant així els coneixements d’una exposició que està composta per quatre grans panells de fusta, on hi figuren fotografies i una acurada descripció de la vida d’Estruch. La disposició dels panells divideix la visita en cinc espais que es corresponen amb les diferents etapes biogràfiques.

Durant aquests dos últims anys, l’exposició ha estat instal·lada en els principals teatres de la província, així com en molts altres pobles i ciutats. A Beniarbeig romandrà oberta al públic fins al 25 de setembre en horari de biblioteca, amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca creativa d’una personalitat com José Estruch i que fins ara ha estat un gran desconegut.