965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

La celebració del 8 de març com a Dia Internacional de la Dona ha fet que Beniarbeig albergara diverses activitats per a la commemoració d’aquesta data. Pel que fa als actes programats des de l’Ajuntament de Beniarbeig, el dijous 8 de març va tenir lloc la conferència «Salud y bienestar para la mujer» a càrrec del metge Ramon Portolés Torregrosa i a la qual van assistir més de 30 dones. També, des del mateix ajuntament es va organitzar un matí de fitness per al dissabte 10 de març, amb sessions de gimnàstica per a la 3ª edat, Zumba i Pilates, una oferta ben completa per a tots els gustos i edats i per on van passar més de 40 participants.

També, des de l’Associació de Mestresses de Casa de Beniarbeig, per segon any consecutiu es va organitzar una caminada solidària fins al peu de la muntanya. Una tranquil·la passejada amb esmorzar inclòs. Van participar dones, homes, xiquets i xiquetes, el total dels quals van sobrepassar els 150 participants. Això va permetre recaptar 258€ que aniran destinats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

A banda, el mateix dia 8 de març, aprofitant la gran quantitat de mobilitzacions que hi havia convocades per a eixe dia, un grup de dones va decidir realitzar també una concentració a la plaça del 9 d’Octubre, amb l’objectiu de visibilitzar el paper de les dones en la societat, aplegant així a unes 40 dones de totes les edats.