965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Espanyol

El passat dijous 8 de febrer la parròquia de Beniarbeig va rebre la visita pastoral del Bisbe Auxiliar de València, Monsenyor Esteban Escudero Torres, qui a més té assignada la seu titular de la vicaria de Diano composta per les comarques de la Marina Alta i la Safor. La visita va començar a l’església de Sant Joan Baptista, on els feligresos i les autoritats locals, encapçalades per l’alcalde Vicent Cebolla, van rebre al bisbe i a Mossèn Vicent Font, rector de la parròquia.

A continuació, tots els assistents es van desplaçar fins al cementeri municipal per tal de procedir a l’acte de benedicció de l’ossari i de les parts recentment reformades. La següent parada de la visita va ser l’ajuntament, on el mateix alcalde va fer d’amfitrió als visitants, mostrant-los les instal·lacions, entre les que destacava la reconvertida sala de plens. Va ser en aquest mateix espai on Escudero va firmar el llibre de visites i va agrair a tots els assistents la calorosa rebuda. Des del govern local també es va voler donar les gràcies a l’autoritat eclesiàstica per la seua presència al municipi, i amb eixa finalitat Cebolla va voler fer-li entrega d’una escultura obra de l’autor local Rafael Carrió.

Una volta finalitzat l’acte a l’ajuntament, la comunitat catòlica beniarbegina es va reunir en el saló parroquial, per a seguidament realitzar una missa en la que també es va comptar amb la presència d’alguns rectors de la comarca. Una volta finalitzada la missa l’Ajuntament de Beniarbeig va oferir un vi d’honor per atots els assistents.