Beniarbeig ja compta amb unes instal·lacions de cal·listènia

Esports, Notícies, Notícies Destacades

Estás en: Inici » Notícies » Beniarbeig ja compta amb unes instal·lacions de cal·listènia

El conjunt de barres i pals metàl·lics que recentment s’han instal·lat al parc fluvial són una àrea dedicada a la pràctica de la cal·listènia, una modalitat esportiva que ha crescut molt en els últims anys i que consisteix en la realització d’exercicis musculars utilitzant només el pes del mateix cos.

Exercicis de flexions, abdominals o esquats formen part de la pràctica cal·listènica, així com per descomptat les clàssiques dominacions de barra en totes les seues infinites versions. Els beneficis són molts, i passen per un augment de la la massa i resistència muscular, la millora de la nostra postura corporal i l’enfortiment articular, alhora que també té efectes sobre el nostre sistema cardiovascular.

Això sí, igual que amb la resta d’esports de força, abans d’iniciar cal escalfar i saber bé com s’ha de fer, tant quines són les posicions correctes com la freqüència de repeticions, ja que de no seguir-ho de manera correcta pot provocar lesions importants.

L’adquisició i instal·lació ha estat finançat al 100% pel consistori local i des l’equip de govern expliquen que l’objectiu és augmentar l’oferta esportiva del municipi. Pel que fa a la ubicació, també afirmen que, el que es pretén és fomentar el parc fluvial com a un espai per a l’activitat lúdica i esportiva a l’aire lliure.

Et pot interessar:

Skip to content