Salutació de l’Alcalde

Estás en: Inici » L’Ajuntament » Salutació de l’Alcalde

Com a Alcalde-President de l’Ajuntament de Beniarbeig, vull donar-vos la benvinguda a aquest portal web.

Espere que www.beniarbeig.es siga una ferramenta útil, un lloc on s’oferisca tota la informació necessària per a la ciutadania. Ací podreu trobar tot allò referent al municipi i als serveis que ofereix l’ajuntament. Entre d’altres coses, permetrà conèixer les notícies d’actualitat, l’oferta esportiva i els seguiment dels equips locals, l’agenda cultural , la guia comercial i de restauració, així com impresos, l’accés al portal de la transparència i a la seu electrònica, la qual fa més fàcils les gestions administratives.

Actualment, un poble dinàmic requereix de manera indefugible d’una pàgina web completa i efectiva, és per això que la web està connectada a l’aplicació per a telèfons mòbils MunicipApp, disponible per a dispositius Android i IOs, amb la qual permet rebre alertes al mòbil i accedir fàcilment a l’agenda i als esdeveniments locals. A més, la diversitat d’idiomes amb la que s’ofereix el contingut del portal i de l’App, tenen la finalitat de fer d’aquesta un ement d’integració, ja que permet interactuar fàcilment a visitants i nouvinguts.

També, i amb la intenció d’arribar als ciutadans d’una manera àgil, l’Ajuntament està present a les xarxes socials a travès del nostre perfil de Twitter i de la pàgina de Facebook de la Biblioteca Municipal de Beniarbeig.

Com no podria ser d’altra manera, el nostre propòsit és intentar millorar qualsevol dels serveis oferts i és per això que les vostres opinions i aportacions seran sempre benvingudes.

Salutacions

Skip to content