SMART Beniarbeig

Estás en: Inici » Serveis Municipals » SMART Beniarbeig
SMART-Beniarbeig

“Smart Beniarbeig” planteja implementar un sistema integral de gestió urbana que combine eficiència i seguretat al municipi de Beniarbeig. A través de l’aplicació de tecnologies intel·ligents, es vol millorar la gestió de recursos i promoure la seguretat en diferents aspectes. En concret, es planteja en aquesta primera fase el desenvolupament d’una plataforma de reserva d’instal·lacions municipals i la instal·lació d’un sistema de videovigilància de contenidors.

L’impacte esperat del projecte és crear un entorn urbà més segur, eficient i agradable per als ciutadans de Beniarbeig. S’espera una comoditat més gran en la reserva d’instal·lacions, una millor gestió de residus, una reducció de costos operatius i una millora en la qualitat de vida de la comunitat en general. Aquest projecte assentarà les bases per a una gestió urbana intel·ligent i sostenible, promovent un municipi modern i tecnològicament avançat.

El caràcter innovador rau en la implementació de tecnologies avançades per millorar la gestió urbana i promoure la seguretat al municipi, permetent d’una banda detectar situacions primerenques de risc i optimitzar la recol·lecció d’escombraries i de l’altra la millora de l’eficiència en la gestió de les instal·lacions municipals.

El projecte Smart Beniarbeig ha obtingut per Resolució de 20 de setembre de 2023 de la Conselleria d’Innovació, Industria, Comerç i Turisme per la qual es resol el procediment per a la consessió de subvencions destinades, destinades a l’Administració local de la Comunitat Valenciana per potenciar projectes d’innovació, dins del Pla d’mpuls «Territoris innovadors» per a l’exercici de 2023. El projecte ha estat subvencionat amb 119.453,58 €.

SMART-Beniarbeig
Logo-GVA-Conselleria-Innovacio-industria-comerc-turisme
Skip to content