965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

La Regidoria de Cultura ha programat tot un seguit d’espectacles per aprofitar les bones condicions climàtiques de l’estiu per a la realització d’activitats a l’aire lliure. El calendari cultural l’iniciarà Dani Miquel amb el seu espectacle familiar «Musiqueries», que tindrà lloc el dissabte 12 de juny a les 19:00 al pati de l’antic col·legi. Dos setmanes més tard els més menuts també tindran l’oportunitat de gaudir de «CONT@RTE» a càrrec de L’Oracle de l’Est.

Per a juliol i agost també s’estan preparant actuacions, entre les que estarà la de la Unió Musical Beniarbeig. Ara per ara, l’edil de cultura, Sara Gil Peretó explica que «encara que ara s’ha començat amb un programació destinada més a les famílies, l’objectiu és continuar amb actuacions per a tots els tipus de públic».

Tots els actes seran gratuïts i seguiran el protocol COVID-19, per la qual cosa l’aforament serà limitat i es recomana registrar-se prèviament a través del formulari disponible al portal web local www.beniarbeig.es.

Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWPI1q7SKfB736dKTowl1-9n-Yiu5WjwPH6HryIlg6zFjTrw/viewform

The Concejalía de Cultura has programmed a series of shows to take advantage of the good summer weather to do some outdoor activities.

The cultural calendar will be started by Dani Miquel with his family show «Musiqueries», which will take place on Saturday 12th June at 7pm in the playground of the former school. Two weeks later the children will have the opportunity to enjoy «CONT@RTE» performed by L’Oracle de l’Est.

Performances are also being prepared for July and August, among them a concert by the Unió Musical Beniarbeig. The councillor for culture, Sara Gil Peretó explains that «although we are starting with a programme aimed mainly at families, the aim is to continue with performances for all age groups. ».

All the events will be free and will follow COVID-19 protocol, so numbers will be limited and you should register beforehand through the form available on the local web portal www.beniarbeig.es.

Registration: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWPI1q7SKfB736dKTowl1-9n-Yiu5WjwPH6HryIlg6zFjTrw/viewform

La Concejalía de Cultura ha programado una serie de espectáculos para aprovechar las buenas condiciones climáticas del verano para la realización de actividades al aire libre.

El calendario cultural lo iniciará Dani Miquel con su espectáculo familiar «Musiqueries», que tendrá lugar el sábado 12 de junio a las 19:00 en el patio del antiguo colegio. Dos semanas más tarde los más pequeños también tendrán la oportunidad de disfrutar de «CONT@RTE» a cargo de L’Oracle de l’Est.

Para julio y agosto también se están preparando actuaciones, entre las que estará la de la Unió Musical Beniarbeig. Hoy por hoy, la edil de cultura, Sara Gil Peretó explica que «aunque ahora se ha comenzado con un programación más destinada a las familias, el objetivo es continuar con actuaciones para todos los tipos de público».

Todos los actos serán gratuitos y seguirán el protocolo COVID-19, por lo que el aforo será limitado y se recomienda registrarse previamente a través del formulario disponible en el portal web local www.beniarbeig.es.

Inscripciones: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfWPI1q7SKfB736dKTowl1-9n-Yiu5WjwPH6HryIlg6zFjTrw/viewform 

Pin It on Pinterest