Associacionisme i tradició es donen la mà en la Fira de Beniarbeig

Notícies, Notícies Destacades, Pag. Turisme

Associacionisme i tradició es donen la mà en la Fira de Beniarbeig

Estás en: Inici » Notícies » Associacionisme i tradició es donen la mà en la Fira de Beniarbeig

El dissabte 4 de novembre la plaça del 9 d’Octubre s’omplia de parades, de música i gastronomia, en el Fira d’Associacions i Tradicions organitzada per l’Ajuntament de Beniarbeig.

Entre les més de 25 parades instal·lades, es trobaven una desena d’associacions locals de tot tipus, que van aprofitar per compartir i difondre la seua activitat. L’altra part la componien artesans i llocs de menjars, que oferiren els seus productes i gastronomia de proximitat. Per la vesprada tingueren lloc les actuacions, i tal i com figurava en el programa, a les 18:30 s’iniciava la Dansà de la Marina. A continuació va ser el torn de la Colla Castellera Torraires de Montblanc i de la Muixeranga de Segària, per a finalment acabar amb l’actuació del grup de música tradicional Soca en arrel.

Des de l’organització, Mario Ortiz Fuentes, com a regidor de Festes, explica que «ha anat tot molt bé, i ha sigut un èxit per la participació i el bon ambient i la familiaritat que es va crear. També va contribuir molt la bona organització que va fer la Comissió de Festes del servei de barra, que va funcionar de manera molt professional». Ortiz també ha aprofitat per agrair a totes les associacions participants i de cara a pròximes edicions, reconeix que «este format ha funcionat molt bé, pel que és possible que per a l’any que ve continuem apostant per este model, i inclús ampliar-lo».

Et pot interessar:

Skip to content