Beniarbeig donarà la benvinguda als Reis d’Orient amb un nou Campament Reial

Notícies, Notícies Destacades, Noticies Festes, Pag. Ajuntament, Sin categoría

Beniarbeig donarà la benvinguda als Reis d’Orient amb un nou Campament Reial

Estás en: Inici » Notícies » Beniarbeig donarà la benvinguda als Reis d’Orient amb un nou Campament Reial

La programació nadalenca comptarà enguany amb més espais, més il·luminació i el suport d’empreses com Portal de la Marina.

Al ja tradicional Betlem humà que precedeix la cavalcada dels Reis d’Orient a la plaça del 9 d’Octubre, enguany durant els dies 3 i 4 de gener, s’incorporarà un gran Campament Reial situat a l‘Àrea Recreativa del Riu Girona. Serà allí on s’instal·laran haimes i demés elements d’ambientació, entre els que destacarà la presència del nou sistema d’il·luminació. Segons el Regidor de Festes, Mario Ortiz Fuentes, «seran un total de 10.000m2 situats al parc que hi ha a la vora del riu, un lloc més ampli, més visible i amb bona accessibilitat i aparcament per als visitants». També s’incrementarà la decoració lumínica, que en aquesta ocasió constarà de 50.000 llums LED i un túnel lumínic de 50 metres. A tot això se sumaran diverses activitats que es duran a terme eixos dies.

Com en altres ocasions, per a l’organització la Regidoria de Festes ha comptat amb la Comissió de Reis i la Comissió de Festes 2024, a qui en aquesta ocasió també s’ha sumat el suport d’empreses locals i comarcals, entre les que destaca el C.C. Portal de la Marina com a col·laborador oficial. Per tot això, Ortiz també ressalta «el compromís de tots els voluntaris i les empreses que faran que tot això siga possible» i a les que el regidor vol agrair públicament la seua implicació.

Et pot interessar:

Skip to content