L’esport infantil continua durant l’estiu

Biblioteca, Notícies, Notícies Destacades

Estás en: Inici » Notícies » L’esport infantil continua durant l’estiu

Sobrepassat el mes d’agost, finalitzen també les sessions de multi-esport que els dissabtes de matí ha organitzat l’Ajuntament de Beniarbeig. Aquesta activitat tenia l’objectiu d’oferir als xiquets del poble una alternativa d’oci basada en l’esport, però també la de permetre que durant els mesos d’estiu continuaren practicant alguna activitat física, sense obviar el seu potencial a l’hora d’intentar crear un mínim grup d’esportistes amb els que poder formar algun equip per a les Escoles Esportives Municipals.

Durant cada dissabte, es va treballar una modalitat esportiva diferent; handbol, futbol sala i bàsquet, en unes sessions que començaven a les 9:30 i en les que s’iniciava als participants en cada esport a través de la familiarització amb el baló i l’explicació del camp de joc, per a posteriorment passar a executar exercicis bàsics, com són les passades, el desmarcatge o els circuits en ziga-zaga. Una volta superats tots el primer contacte amb el baló, es dividia el grup en dos equips per realitzar un partit amb el que posar en pràctica tot allò après. A les 11:30 finalitzava la sessió esportiva i continuava el matí a la piscina municipal, on tots podien refrescar-se i acabar de passar la jornada.

Tant des de l’Ajuntament, com Joan Pons i Rubèn Gilabert com a monitors encarregats de l’activitat, han valorat molt positivament la iniciativa, ja que ha permès treballar l’esport d’una manera cooperativa, conjuminant xiquets i xiquetes amb coneixements previs de l’esport molt diferents. Per tal d’acomiadar les jornades, l’últim dia es va fer un xicotet acte de cloenda, on tots els participants van rebre una medalla.

Et pot interessar:

Skip to content