Club de Lectura, conta-contes i La Fórmula Secreta: una tardor per a totes les edats

Notícies, Notícies Destacades

Estás en: Inici » Notícies » Club de Lectura, conta-contes i La Fórmula Secreta: una tardor per a totes les edats

La Biblioteca Municipal de Beniarbeig continua amb la seua tasca de foment de la lectura i de socialització a través d’ella. Per això s’ha reprès el ja consolidat Club de Lectura amb la novel·la El imperio eres tu, de Javier Moro, el qual en aquests moments s’està acabant de treballar i donar pas a Matèria de Bretanya, de Carmelina Sánchez-Cutillas (Madrid, 1927? – València, 2009), de qui l’Acadèmia Valenciana de la Llengua l’ha declarada escriptora de l’any en una commemoració a la que també s’ha sumat el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana. A Beniarbeig, a banda de la sessió dels lectors, també es comptarà amb una exposició de Sánchez-Cutillas que estarà disponible durant la setmana del 7 de desembre per a tots aquells que vulguen conèixer millor la vida i obra de l’escriptora.

A banda, el 21 d’octubre el contacontes Blai Senabre va realitzar una animació lectora dins de la campanya Llegim?, que promou la Generalitat Valenciana, juntament amb la Fundació Bromera i FULL. A més, enguany la biblioteca i la Regidoria de Joventut s’han sumat a La Fórmula Secreta, un projecte de lectura gamificada que s’organitza a través de l’IVAJ. El tret de sortida va ser l’escape room que es va preparar el 3 de novembre a la biblioteca, i del que van participar un total de 14 joves d’entre 11 i 15 anys. El projecte continua durant els mesos de novembre i desembre amb la lectura de L’efecte Frankenstein, de l’alacantina Elia Barceló.

També, durant aquests primers dies de novembre s’han adquirit algunes novetats, sobretot novel·les, tant en castellà com en valencià, però a més s’ha incorporat el servei de desiderates, que consisteix en que si algun usuari està interessat en que la biblioteca adquirisca algun llibre en concret, tan sols ha d’emplenar un breu formulari, i dins de les seues possibilitats, la biblioteca ho comprarà i ho incorporarà al seu fons.

Et pot interessar:

Skip to content