965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

La Biblioteca Municipal de Beniarbeig continua amb la seua tasca de foment de la lectura i de socialització a través d’ella. Per això s’ha reprès el ja consolidat Club de Lectura amb la novel·la El imperio eres tu, de Javier Moro, el qual en aquests moments s’està acabant de treballar i donar pas a Matèria de Bretanya, de Carmelina Sánchez-Cutillas (Madrid, 1927? – València, 2009), de qui l’Acadèmia Valenciana de la Llengua l’ha declarada escriptora de l’any en una commemoració a la que també s’ha sumat el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana. A Beniarbeig, a banda de la sessió dels lectors, també es comptarà amb una exposició de Sánchez-Cutillas que estarà disponible durant la setmana del 7 de desembre per a tots aquells que vulguen conèixer millor la vida i obra de l’escriptora.

A banda, el 21 d’octubre el contacontes Blai Senabre va realitzar una animació lectora dins de la campanya Llegim?, que promou la Generalitat Valenciana, juntament amb la Fundació Bromera i FULL. A més, enguany la biblioteca i la Regidoria de Joventut s’han sumat a La Fórmula Secreta, un projecte de lectura gamificada que s’organitza a través de l’IVAJ. El tret de sortida va ser l’escape room que es va preparar el 3 de novembre a la biblioteca, i del que van participar un total de 14 joves d’entre 11 i 15 anys. El projecte continua durant els mesos de novembre i desembre amb la lectura de L’efecte Frankenstein, de l’alacantina Elia Barceló.

També, durant aquests primers dies de novembre s’han adquirit algunes novetats, sobretot novel·les, tant en castellà com en valencià, però a més s’ha incorporat el servei de desiderates, que consisteix en que si algun usuari està interessat en que la biblioteca adquirisca algun llibre en concret, tan sols ha d’emplenar un breu formulari, i dins de les seues possibilitats, la biblioteca ho comprarà i ho incorporarà al seu fons.

Beniarbeig library continues to work to encourage reading and socialisation through reading. For this reason, the Reading Club has been relaunched and strengthened with the novel El imperio eres tú, by Javier Moro, work on which is currently being completed in preparation for Matèria de Bretanya, by Carmelina Sánchez-Cutillas (Madrid, 1927 ? – Valencia, 2009), whom the Academia Valenciana de la Lengua has declared author of the year in a commemoration which also includes the Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana. In Beniarbeig, apart from the sessions with readers of the book, there will be an exhibition of Sánchez-Cutillas during the week of 7th December for anyone who wants to know more about the life and the works of the writer. .

On 21st October, the storyteller Blai Senabre held a reading session within the campaign “ Llegim?”, supported by the Generalitat Valenciana, along with the Fundació Bromera and FULL. Also, this year the library and the Councillor for Youth joined the Fórmula Secreta, a reading project organised through IVAJ. The project kicked off with an escape room on 3rd November in the library in which 14 young people aged from 11 to 15 took part. The project continues through November and December with the reading of L’efecte Frankenstein, written by Elia Barceló from Alicante.

Also, at the beginning of November, some new books were purchased, in particular novels, in Spanish as well as in valenciano, but the library now also offers a request service, which means that any user interested in the library buying a particular book only needs to fill in a short form and, as long as it is possible, the library will buy it and incorporate it into its stock.

La Biblioteca Municipal de Beniarbeig continúa con su labor de fomento de la lectura y de socialización a través de ella. Para ello se ha reanudado el ya consolidado Club de Lectura con la novela El imperio eres tú, de Javier Moro, el cual en estos momentos se está terminando de trabajar y dar paso a Matèria de Bretanya, de Carmelina Sánchez-Cutillas (Madrid, 1927 ? – Valencia, 2009), de quien la Academia Valenciana de la Lengua la ha declarada escritora del año en una conmemoración en la que también se ha sumado el Colegi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana. En Beniarbeig, además de la sesión de los lectores, también se contará con una exposición de Sánchez-Cutillas que estará disponible durante la semana del 7 de diciembre para todos aquellos que quieran conocer mejor la vida y obra de la escritora.

Aparte, el 21 de octubre el cuentacuentos Blai Senabre realizó una animación lectora dentro de la campaña Llegim?, que promueve la Generalitat Valenciana, junto con la Fundació Bromera y FULL. Además, este año la biblioteca y la Concejalía de Juventud se han sumado a La Fórmula Secreta, un proyecto de lectura gamificada que se organiza a través del IVAJ. El pistoletazo de salida fue el escape room que se preparó el 3 de noviembre en la biblioteca, y del que participaron un total de 14 jóvenes de entre 11 y 15 años. El proyecto continúa durante los meses de noviembre y diciembre con la lectura de L’efecte Frankenstein, de la alicantina Elia Barceló.

También, durante estos primeros días de noviembre se han adquirido algunas novedades, sobre todo novelas, tanto en castellano como en valenciano, pero además se ha incorporado el servicio de desideratas, que consiste en que si algún usuario está interesado en que la biblioteca adquiera algún libro en concreto, tan sólo tiene que rellenar un breve formulario, y dentro de sus posibilidades, la biblioteca lo comprará y lo incorporará a su fondo.

Pin It on Pinterest