De Beniarbeig al Kilimanjaro

Esports, Notícies, Notícies Destacades

Estás en: Inici » Notícies » De Beniarbeig al Kilimanjaro

En novembre de 2020 anunciàvem en aquest mitjà que Isabel Vicente, una de les nostres agents de la Policia Local, estava preparant una expedició ciclista per ascendir al Kilimanjaro. El viatge al sostre d’Àfrica estava previst per a juny de 2021, però com tantes altres coses, la pandèmia va fer que s’ajornés fins enguany, quan el 15 gener agafaven l’avió rumb a Tanzània.

Des d’eixe moment l’objectiu era doble, per una banda la part esportiva d’ascensió dels 5.895 m d’altitud als que es troba el cim, però també el de fer entrega dels 5.000 € recaptats i que van ser destinats a l’adquisició de més de 100 bicicletes per a les xiquetes del país. Ambdós missions van ser acomplides, encara que de les 5 que formaven el grup, Ana, Laia, Saioa, Sílvia i la mateixa Isabel, finalment algunes van haver de retirar-se per indicacions dels metges que les acompanyaven. Entre les que sí van aconseguir pujar durant la matinada del 21 de gener es trobava Isabel, qui a més, amb l’ajuda del seu portador Emmanuelly, van carregar fins al cim la bicicleta.

Segons Isabel, l’entorn natural d’eixa part de l’Àfrica Oriental és tot un espectacle, amb un paisatge que va canviant a mesura que s’ascendeix per la muntanya, però allò que ha estat més fascinant ha sigut el tracte rebut per la gent d’allí, amb un grup de portadors i portadores d’una professionalitat excepcional i d’una gran qualitat humana.

Després d’aquesta experiència de ciclisme d’altura, que Isabel suma al Montblanc, l’Elbrús, Marroc o Alaska, l’agent local explica que per ara es prendrà un descans d’aquest tipus d’expedicions, alhora que mentre somriu, ella mateixa reconeix que no pot estar queta, així que des d’aquestes pàgines estarem pendents per si cal continuar seguint-li la pista per les altures.

En aquest enllaç pots escoltar l’entrevista que li van fer en la Cadena SER: https://play.cadenaser.com/audio/1643997458009/?ssm=whatsapp

Et pot interessar:

Skip to content