El CF Beniarbeig finalitza una temporada acurtada per la pandèmia

Notícies, Notícies Destacades

Estás en: Inici » Notícies » El CF Beniarbeig finalitza una temporada acurtada per la pandèmia

El 14 de juny tenia lloc el partit C.F Beniarbeig – VillajoyosaCF «B», el que ha estat l’últim partit de la temporada. Amb un resultat de 2-4 favorable als de la Marina Baixa, l’equip de Beniarbeig es conformava així en una tercera posició en la lliga de 2ª Regional Plata, el que per a la classificació general equivaldria a un desè lloc, i és que com explica el president del club, Javier Picornell Carpi, «enguany a mitjan temporada es va haver de dividir la lliga en dos, perquè durant gener i febrer no vam poder jugar i d’eixa manera es va poder acurtar un poc la temporada». Una fórmula que no ha impedit que postergaren la fi dels partit un mes més d’allò habitual.

Ara l’equip es troba en etapa de descans i de recuperació de forces per tal de començar la pretemporada abans que acabe l’estiu. Per a Picornell la temporada 2021-2022 es presenta optimista perquè «s’ha aconseguit un ambient molt bo entre l’equip i la intenció de la majoria dels jugadors és seguir». Pel que fa als resultats, de cara al nou curs esportiu el president espera poder millorar el lloc en la taula classificatòria, encara que en aquests moments el repte més important és trobar un relleu a Àlex Pulido, l’entrenador que a dirigit el conjunt beniarbegí durant aquesta temporada. El tècnic s’ha acomiadat amb una carta per a tota la «família del CF Beniarbeig», en la qual no escatima en agraïments per a jugadors, directiva i aficionats i en la que declara com de a gust ha estat la seua estada al Camp del Girona. Ara, des de la directiva confessen que estan ja treballant per tal de trobar un relleu a Pulido, una cerca que ja està prou avançada i de la que esperen prompte poder anunciar algun nom.

Durant el que queda d’estiu, amb l’aturada de l’activitat esportiva, el CF Beniarbeig aprofitarà per dedicar-se més a l’aspecte social del club, per al que a finals de juliol volen celebrar l’Assemblea General amb els socis.

Et pot interessar:

Skip to content