965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

La integració de l’Ajuntament de Beniarbeig en la Xarxa Jove de la Marina Alta ha permès que un grup de joves d’entre 16 i 18 anys provinents de diversos països, com França o Itàlia, participen de les tasques d’adequació de l’espai juvenil que des de la Regidoria de Joventut s’està habilitant en l’antic col·legi.

La campanya està integrada en l’Agenda Valenciana Antidespoblament (AVANT) i en aquest cas està gestionada per DeAmicitia, una entitat que treballa en camps de voluntariat internacional i que compta amb una casa a Sanet i els Negrals, des la qual els joves col·laboren amb els municipis de la vall del Girona.

Per la seua part, la regidora Sara Gil Peretó ha agraït la tasca dels voluntaris, ja que han ajudat «a traure trastos, a llevar claus i massillar abans de pintar, per a que per a la tardor ja estiga disponible aquest espai per a els i les joves».

The incorporation of Beniarbeig Town Hall into the Xarxa Jove de la Marina Alta has allowed a group of young people aged between 16 and 18 from various countries, such as France and Italy, to help with tasks to adapt the old school into a space for young people in collaboration with the Councillor for Youth. .

The campaign is part of the Agenda Valenciana Antidespoblament (AVANT) and in this case is managed by DeAmicitia, an entity which works with international volunteer camps and has a house in Sanet i els Negrals, from where the young people are collaborating with the towns and the villages in the Girona valley.

Councillor Sara Gil Peretó has thanked the volunteers for their work, as they have already helped to «take out rubbish, take out nails and put up tape prior to painting, so that the space can be available for young people from the autumn onwards».

La integración del Ayuntamiento de Beniarbeig en la Xarxa Jove de la Marina Alta ha permitido que un grupo de jóvenes de entre 16 y 18 años provenientes de varios países, como Francia o Italia, participan de las tareas de adecuación del espacio juvenil que desde la Concejalía de Juventud se está habilitando en el antiguo colegio.

La campaña está integrada en la Agenda Valenciana Antidespoblament (AVANT) y en este caso está gestionada por DeAmicitia, una entidad que trabaja en campos de voluntariado internacional y que cuenta con una casa en Sanet i els Negrals desde la que los jóvenes colaboran con los municipios del valle del Girona.

Por su parte, la concejala Sara Gil Peretó ha agradecido la labor de los voluntarios, ya que han ayudado «a sacar trastos, quitar clavos y masillar antes de pintar, para que para el otoño ya esté disponible este espacio para los y las jóvenes».

Pin It on Pinterest