Els colombaires tanquen la temporada amb el concurs local

Notícies

Estás en: Inici » Notícies » Els colombaires tanquen la temporada amb el concurs local

Durant tot el mes de juny va tindre lloc el Concurs de Columbicultura de Beniarbeig, en el que a través de sis soltes, els colombaires locals van posar a prova els seus coloms. La vintena de membres del Club de Columbicultura «La Estrella» van enlairar un total de 85 coloms, entre els que es trobava «Triana», propietat de Miguel Sola i que amb 1124 punts s’emportava el primer premi. Amb tan sols tres punts menys, «Tic rojo» de Pedro Gadea es feia amb el segon lloc de la classificació, mentre que el bronze queia en mans de Francisco Vicente Gilabert «Penya», a qui «Messenger» li aconseguia 1065 punts i el seu company Andrés Gil li arreplegava el premi. El quart i cinquè lloc l’ocupaven «Oscuro deseo» de Diego Piera i «Garrapata» de Juan Vicente Seguí i a qui Antonio Seguí li arreplegava el trofeu.

Des de l’organització, Vicent Llorenç com a president del club explica que «com l’any passat no vam poder fer el concurs, enguany teníem moltes ganes i a més ha anat tot prou bé, llevat de l’últim dia, quan la rabosa es va fer amb la coloma i sis coloms més». Una pèrdua que des de l’organització lamenten.

Una volta finalitzades les soltes, el dissabte 3 de juliol es va celebra el dinar de germanor al Bar Club de Pensionistes, moment en el que es va aprofitar per entregar els trofeus als premiats de mans de l’alcalde Juanjo Mas. També hi va haver ocasió d’agrair-li a José Pedro Moreno el seu treball i la labor duta durant mesos amb el manteniment de les colomes, per al que se li va entregar una placa de reconeixement.

A partir d’ara, amb la calor i el canvi de plomatge de les aus, els colombaires locals tanquen una temporada marcada encara pel recent Campionat de Regional que finalitzava el passat mes de maig.

Et pot interessar:

Skip to content