Els Reis Mags d’Orient repartiran els regals casa per casa per evitar aglomeracions a la plaça

Notícies, Notícies Destacades, Noticies Festes

Estás en: Inici » Notícies » Els Reis Mags d’Orient repartiran els regals casa per casa per evitar aglomeracions a la plaça

Degut a la pandèmia del COVID-19 i respectant totes les mesures de seguretat, des de la Regidoria de Festes volem celebrar unes festes nadalenques segures i respectuoses. Per tant coordinarem i realitzarem els actes pertinents per a festejar aquestes dates pensant en els nostres veïns i veïnes i especialment en els més menuts, els quals són uns herois i heroïnes per haver portat tan bé una situació tan difícil. Primer que res, els xiquets i xiquetes del CEIP Benicadim engalanaran l’arbre de Nadal de la Plaça del 9 d’Octubre amb les sues manualitats nadalenques.

Pensant en ells, l’Ajuntament s’ha posat en contacte amb el Pare Noel i els Reis Mags d’Orient i ens han confirmat que visitaran el nostre poble portant regals per a totes les xiquetes i xiquets. En primer lloc, el Pare Noel visitarà el nostre ajuntament el dimarts 22 de desembre a partir de les 17.00 hores per a arreplegar les vostres cartes. Per tal d’evitar aglomeracions, el Pare Noel ha decidit passar mes de dues hores amb nosaltres.

Per part del Reis Mags d’Orient, ens han comunicat que queda pendent si faran cavalcada. El que queda anul·lat és la benvinguda als reis a la Plaça del 9 d’Octubre el dia 5 de gener. El dia 6 de gener també queda anul·lat el repartiment de regals a la plaça. A ses Nostres Majestats els preocupa molt la salut dels nostres veïns i veïnes i no volen crear aglomeracions. El que sí faran és posar una bústia reial a la porta de l’Ajuntament des del dia 1 fins el dia 4 de gener per a recollir les vostres cartes. El dia 5 de gener a les 17.00 hores Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran el nostre poble per repartir els regals casa per casa. A més, el dia 6 de gener faran acte de presència en la santa missa i tot seguit partiran cap a Orient.

Els Reis Mags posen a disposició de tot el poble un número de telèfon per a que els contacteu uns dies abans de l’arribada i així recordar-los la direcció on han de portar els regals. Per resoldre tots els dubtes que es puguen ocasionar, el telèfon és 680 347 501 (cridar de 15.00 a 20.00 hores)

Moltes gràcies per la vostra comprensió. L’any que ve recuperarem les tradicions habituals sense canviar cap acte i amb més il·lusió i màgia que mai.

Et pot interessar:

Skip to content