965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

Després d’una reunió informativa molt constructiva, s’ha format un grup de persones interessades en fer un intercanvi lingüístic. Les sessions tindran lloc a la biblioteca els dimecres, una setmana per la vesprada a les 19,30h i l’altra setmana a les 09,30h del matí. La primera sessió va ser el dimecres 29 de gener, en ella els participants van fer unes activitats en anglès i en castellà per conèixer-se millor els uns als altres.

After a very constructive information session, there is now a group of people interested in doing an intercambio. The sessions will be in the library on Wednesdays, one week in the evening at 7.30pm and the other week at 9.30am. The first session was on 29th January and the participants did activities in English and in Spanish to get to know each other. The next session will be on

Después de una reunión informativa muy constructiva, se ha formado un grupo de personas interesadas en realizar un intercambio lingüístico. Las sesiones tendrán lugar en la biblioteca los miércoles, una semana por la tarde a las 19,30h y la otra semana a las 09,30h de la mañana. La primera sesión fue el miércoles 29 de enero, en ella los participantes hicieron unas actividades en inglés y en castellano para conocerse mejor unos a otros. La próxima sesión será el miércoles 5 de febrero a las 9,30h.

Pin It on Pinterest