965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

A partir de gener, els xiquets i xiquetes comptaran amb tres noves activitats extraescolars organitzades per la Regidoria d’Educació. En primer lloc està l’activitat de multiesport, a través de la qual els participants podran conèixer de primera mà els principals esports. D’altra banda, el reforç escolar permetrà dotar els estudiants de ferramentes per al seu millor rendiment acadèmic. Ambdues estan impartides per Com A Casa. Finalment, “Reconnecta amb la Natura” aproparà als infants a la natura a través de l’educació ambiental impartida per la Granja Escola Baladre.

Les activitats són gratuïtes i el termini d’inscripcions finalitza el 23 de desembre. Tindran prioritat aquells xiquets empadronats o residents al municipi.

Per a més informació i inscripcions, consulta el següent document: FITXA INSCRIPCIÓ ACT. EXTRAESCOLARS 2020-21

A partir de enero, los niños y niñas contarán con tres nuevas actividades extraescolares organizadas por la Concejalía de Educación. En primer lugar, está la actividad de multideporte, a través de la cual los participantes podrán conocer de primera mano los principales deportes. Por otra parte, el refuerzo escolar permitirá dotar a los estudiantes de herramientas para su mejor rendimiento académico. Ambas están impartidas por Com A Casa. Por último, la “Reconnecta amb la Natura” acercará a los niños a la naturaleza a través de la educación ambiental impartida por la Granja Escola Baladre.

Las actividades son gratuitas y el plazo de inscripciones finaliza el 23 de diciembre. Tendrán prioridad aquellos niños empadronados o residentes en el municipio.

Para más información e inscripciones, consulta el siguiente documento: FITXA INSCRIPCIÓ ACT. EXTRAESCOLARS 2020-21

Pin It on Pinterest