Es presenten les ajudes al transport per a estudis superiors

Notícies, Notícies Destacades

Estás en: Inici » Notícies » Es presenten les ajudes al transport per a estudis superiors

L’Ajuntament convoca ajudes econòmiques per pal·liar el cost dels desplaçaments als estudiants del municipi que cursen estudis universitaris o formació professional de cicle superior en centres situats fora de terme municipal de Beniarbeig.

Requisits:

  1. Estar empadronat a Beniarbeig amb un mínim d’un any d’antiguitat.
  2. Estar matriculat en el curs acadèmic 2020-2021 i cursant efectivament estudis en un centre d’ensenyament universitari o de formació professional de cicle superior radicat a una distància de 25 quilòmetres, com a mínim, del terme municipal de Beniarbeig, i haver de desplaçar-se diàriament o habitual a ell.
  3. Trobar-se el cap de família, o el sol·licitant en cas d’estar emancipat, al corrent de pagaments i obligacions tributàries municipals.

L’import de cadascuna de les ajudes: Fins a un màxim de 500 euros.

Els sol·licitants podran cursar la seva sol·licitud mitjançant la seua presentació al registre d’entrada de l’oficina municipal, de 9.30 a 13.30h, o bé telemàticament, a la seu electrònica de l’ajuntament, www.beniarbeig.es, en una instància que es pot obtenir, juntament amb les bases de la convocatòria, en la mateixa oficina municipal o en aquest enllaç.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 9 de desembre de l’any 2020 al 29 de Gener del 2021.

BASES REGULADORAS Y CONVOCATORIA PARA LA CONCESIÓN DE AYUDAS AL TRANSPORTE DE ALUMNOS DE FORMACIÓN UNIVERSITARIA O CICLOS FORMATIVOS DE GRADO SUPERIOR

Et pot interessar:

Skip to content