965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

Els dolços de la Marina Alta que integren el receptari La rebosteria a la Marina Alta, reeditat per la MACMA el passat any, continuen fent camí pels pobles de la comarca. El passat diumenge, tot coincidint amb la celebració de la Festa de Sant Antoni a l’Àrea Recreativa del Girona, Beniarbeig acollí la presentació del llibre en el marc del dinar que organitzaren els festers del municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Beniarbeig. No debades, la presentació del volum estigué acompanyada pels pastissos que la Comissió 2020 preparà per al dinar popular que tenia lloc al recinte.

Cal recordar que l’actual reedició del treball pretén apropar aquest llegat gastronòmic a les noves generacions i a més ha estat distribuït a les llibreries de la comarca i de les comarques veïnes per tal de satisfer la demanda d’exemplars i així ampliar el ressò de la iniciativa. No debades, la MACMA seguirà presentant el treball al llarg de 2020. El proper dimarts 18 de febrer, de fet, el receptari es presentarà a la Biblioteca de Xàbia (19.30 hores), en el marc de l’obertura del Circuit a Peu a la Marina, per tal de reivindicar els hidrats de carboni saludables i de proximitat com a avituallament sostenible per a les competicions esportives: un projecte de reivindicació dels forns tradicionals com a proveïdors de quilòmetre zero dins un projecte tan veterà com el Circuit a Peu a la Marina Alta, el qual celebra enguany una vint-i-quatrena edició que compta amb el suport de la MACMA.

Los dulces de la Marina Alta que integran el recetario La rebostería en la Marina Alta, reeditado por la MACMA el pasado año, continúan haciendo camino por los pueblos de la comarca. El pasado domingo, coincidiendo con la celebración de la Fiesta de San Antonio en el Área Recreativa del Girona, Beniarbeig acogió la presentación del libro en el marco de la comida que organizaron los festeros del municipio con la colaboración del Ayuntamiento de Beniarbeig. No en vano, la presentación del volumen estuvo acompañada por los pasteles que la Comisión 2.020 preparó para la comida popular que tenía lugar en el recinto.

Hay que recordar que la actual reedición del trabajo pretende acercar este legado gastronómico a las nuevas generaciones y además ha sido distribuido en las librerías de la comarca y de las comarcas vecinas a fin de satisfacer la demanda de ejemplares y así ampliar el eco de la iniciativa. No en vano, la MACMA seguirá presentando el trabajo a lo largo de 2020. El próximo martes 18 de febrero, de hecho, el recetario se presentará en la Biblioteca de Xàbia (19.30 horas), en el marco de la apertura del Circuito a Pie a la Marina, a fin de reivindicar los hidratos de carbono saludables y de proximidad como avituallamiento sostenible para las competiciones deportivas: un proyecto de reivindicación de los hornos tradicionales como proveedores de kilómetro cero en un proyecto tan veterano como el Circuito a Pie a la Marina Alta, el cual celebra este año una vigésimo cuarta edición que cuenta con el apoyo de la MACMA.

Pin It on Pinterest