Bibliopiscina i horari de matí per a l’estiu

Notícies, Notícies Destacades

Estás en: Inici » Notícies » Bibliopiscina i horari de matí per a l’estiu

Després de l’absència de l’any passat, enguany torna la Bibliopiscina a la piscina municipal per a que els banyistes puguen tindre al seu abast una bona varietat de lectures. Entre elles es poden trobar llibres infantils, en anglès, novel·les curtes, clàssics o publicacions comarcals. Tots els llibres es poden endur a casa sense preguntar-li-ho a ningú, tan sols es prega que una volta acabat es retorne a la bibliopiscina.

Amb l’arribada de l’estiu el Club de Lectura també fa una aturada després de la sessió del 8 juliol, quan els membres del grup lector van compartir les seues impressions sobre La bruma verde, de Gonzalo Giner. Una novel·la que els lectors beniarbegins han trobat entretinguda i de fàcil lectura i que a més, barreja els gèneres thriller, romàntic i aventures per posar a la vista dels lectors problemes tan importants com són la desforestació de la selva congolesa, un drama no tan sols mediambiental, sinó també cultural i humà.

Per últim, durant els mesos de juliol i agost la biblioteca adaptarà el seu horari als matins, concretament estarà oberta de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00.

Et pot interessar:

Skip to content