El Mercat d’Art de Dénia serà present a Beniarbeig

Cultura, Notícies, Notícies Destacades, Pag. Ajuntament

El Mercat d’Art de Dénia serà present a Beniarbeig

Estás en: Inici » Notícies » El Mercat d’Art de Dénia serà present a Beniarbeig

Quatre pintores presentaran les seves obres al teatre

El grup de pintores alemanyes Kunstmarkt Dénia (Mercat d’Art Dénia) aprofitarà per segona vegada les instal·lacions del Teatre-Auditori de Beniarbeig. Com l’any passat, durant un mes presentaran les seves obres al vestíbul de l’edifici. Aquest any, les obres de les quatre artistes estaran exposades del 25 de maig fins al 30 de juny. Una variada mostra que porta com a títol “4 dones – 4 estils“.

Angela Weidner exposarà per segona vegada a Beniarbeig. Aquesta vegada presentarà paisatges mediterranis i quadres d’animals domèstics, bous i animals marítims.

Barbara Bartels-Leipold, veïna de Beniarbeig participarà també per segona vegada. Ho farà amb un treball sobre un material molt especial, ja que es tracta de pintura sobre la tela d’un veler històric (Nordwind – vent del nord). Una tela que requereix un tractament previ i en què els pegats i les costures de la tela, li aporten a l’obra unes característiques individuals irrepetibles. Sobre aquesta tela, Basrtels-Leipold exposarà flors de gran format.

Kerstin Hancke debuta a Beniarbeig amb pintures que no necessiten pinzells ni colors, ja que acobla meticulosament tot tipus de materials de la natura i altres deixalles per crear impressions de la idíl·lica vida als pobles d’Espanya.

Yvonne Curdts també hi participa per primera vegada. Curdts treballa amb la tècnica de pouring, una tècnica experimental de flux i barreja amb pintures acríliques. El resultat és impredictible, cosa que fa que cada quadre sigui únic.

Les quatre artistes es van conèixer al mercat d’art de Dénia, i cada primer i tercer diumenge de més es pot vore les artistes treballant en viu al mercat de l’autocine. A Beniarbeig, l’exposició s’inaugurarà el diumenge 26 de maig a les 11.00 h, quan els visitants podran aprofitar per compartir les seves impressions amb les autores. A més, l’exposició romandrà oberta els dies i hores en què es facin les actuacions programades al Teatre-Auditori.

D’esquerra a dreta: Barbara Bartels-Leipold, Kerstin Hancke, Angela Weidner i Yvonne Curdts

Et pot interessar:

Skip to content