El pavelló inicia el curs amb totes les mesures de seguretat sanitària

Notícies

Estás en: Inici » Notícies » El pavelló inicia el curs amb totes les mesures de seguretat sanitària

L’inici de la temporada esportiva ha fet que el pavelló municipal de Beniarbeig haja implementat noves mesures sanitàries amb les que fer front a la propagació vírica. Concretament, s’ha limitat l’aforament als cursos, tallers i demés activitats que allí es realitzen, així com adaptat la pista en dos espais diferenciats amb la intenció de traslladar allí les activitats de la resta d’aules. D’aquesta manera es pretén guardar en tot moment la distància interpersonal de seguretat, ja que aquesta és una de les mesures més efectives per evitar contagis.

A més, es controlarà els assistents de cada dia, els quals hauran de facilitar les dades de contacte, així com també se’ls prendrà la temperatura. El protocol d’accés també obliga a la desinfecció del calçat amb el que s’accedeix amb una estora específica i el de les mans mitjançant una solució hidroalcohòlica. Amb aquesta mateixa finalitat, els lavabos seran netejats de manera diària, mentre que de moment l’ús de les dutxes quedarà restringit .

Amb tot aquestes mesures, des de l’Ajuntament de Beniarbeig s’espera fer del pavelló un espai lliure de contagis, per tal que la ciutadania puga continuar desenvolupant la pràctica esportiva i l’activitat física d’una manera segura.

Et pot interessar:

Skip to content