Festes 2021

Notícies, Notícies Destacades, Noticies Festes

Estás en: Inici » Notícies » Festes 2021

Beniarbeig prepara la setmana de festes en honor a Sant Roc del 20 fins el 29 d’agost. Festes que en un principi semblaven una utopia i, finalment, si aquesta situació atípica ho permet, acabaran celebrant-se.

El programa festiu conté una agenda d’activitats culturals, lúdiques i religioses proposades per gaudir tota la ciutadania. Les novetats d’aquest any són que, per assistir als diferents actes serà necessari inscripció prèvia, així com hi haurà control d’accés dels diferents actes i aforament limitat.

Els actes estan dissenyats i treballats per poder-se realitzar en el seu moment determinat, amb possibilitats de modificació o de cancel·lació si les circumstàncies sanitàries ho demanen. L’elaboració del programa festiu ha sigut un treball llarg, intens, sotmès a canvi constantment en el qual s’han enfrontat la Comissió de Festes 2020/21 i l’han resolt efectivament, treballant amb molta il·lusió i esforç perquè es puguin celebrar aquests festejos. També, la Penya Taurina aporta el seu granet de sorra amb la planificació de diferents actes taurins.

Des de la Regidoria de Festes, vos demana molta prudència i responsabilitat en la participació de cadascun dels actes. S’ha d’anar molt en compte amb les mesures sanitàries: distància de seguretat, ús de mascareta, si cal,…. Són uns dies que la població, en general, està desitjant molt efusivament conviure’ls, ja que l’any passat no els van poder celebrar, per tant depèn de tots nosaltres que aquest any es puguen dur endavant. Així doncs, sentit comú, respecte i a gaudir de les trobades.


Mario Ortiz Fuentes – Regidor de Festes

Et pot interessar:

Skip to content