965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

La piscina municipal obrirà les seues portes de l’1 de juliol al 31 d’agost, per la qual cosa els abonaments per a la temporada ja poden fer-se a l’ajuntament, aixó sí, cal concertar cita prèvia al 96 576 60 18. A causa de l’actual situació, s’ha eliminat el tiquet d’un sol dia i només es podrà fer ús de la piscina amb l’abonament de temporada.

Es recomana acudir a la cita amb la següent documentació:

  • Imprès emplenat TAXES-PISCINA-2020
  • Comprovant de l’ingrés bancari
  • Carnet de la temporada passada o foto de carnet

Per a qualsevol dubte es pot trucar al 96 576 60 18 o escriure a info@beniarbeig.org

Enguany l’aforament serà limitat i caldrà seguir les indicacions d’higiene de mans i ús de mascareta en els casos en els que no es puga mantindre la distància suficient, com també mantindre una distància de seguretat, tant dins com fora de l’aigua.

La piscina municipal abrirá sus puertas del 1 de julio al 31 de agosto, por lo que los abonos para la temporada ya pueden tramitarse en el ayuntamiento, eso sí, hay que concertar cita previa  96 576 60 18. A causa de la actual situación, se ha eliminado los pases de un dia y solamente se podrá hacer uso de la piscina con el abono de temporada.

Se recomienda acudir a la cita con la siguiente documentación:

  • Impreso cumplimentado TAXES-PISCINA-2020
  • Comprobante del ingreso bancario
  • Carnet de la temporada pasada o foto de carné

Para cualquier duda se puede llamar al 96 576 60 18 o escribir a info@beniarbeig.org

Este año el aforo será limitado y habrá que seguir las indicaciones de higiene de manos y uso de mascarilla en los casos en los que no se pueda mantener la distancia suficiente, así como mantener una distancia de seguridad, tanto dentro como fuera del agua.

Pin It on Pinterest