L’escriptor Víctor Labrado participa del Club de Lectura

Notícies

Estás en: Inici » Notícies » L’escriptor Víctor Labrado participa del Club de Lectura

Com en altres ocasions, el dijous 6 de maig els membres del grup de lectura es reunien a la biblioteca per compartir les impressions del llibre que havien llegit. Però en aquest cas la sessió va ser un poc menys ordinària, ja que es va comptar amb la presència de Víctor Labrado, autor de No mataràs (2015). D’aquesta manera, tots els lectors van tindre l’oportunitat de preguntar a l’autor sobre aquells aspectes que més interès els van generar d’aquesta novel·la de no-ficció, la qual explica la vida del jugador de pilota Pepe «el Carinyo» de Rafelcofer (la Safor). Per a la següent lectura, el grup lector s’endinsa en l’espessor de la selva congolesa de la mà de Gonzalo Giner i la seua novel·la La bruma verde, (2020), amb la que finalitzaran el curs lector abans de l’estiu.

Per una altra banda, des de la Biblioteca Municipal de Beniarbeig també es vol continuar amb la campanya de foment d’expedició dels nous carnets de la Xarxa Pública de Lectura Valenciana. Un carnet que és vàlid per a la biblioteca local però també per a la resta de biblioteques valencianes. A més, si el mes passat s’anunciava que tots aquells que tingueren carnet serien obsequiats amb una bossa de tela, ara també se suma un nou al·licient per traure’s el carnet, ja que a partir d’ara els usuaris beniarbegins estaran entre els pocs municipis que comptaran amb carnets de PVC, un material molt més fort i durador que els anteriors carnets de cartró. Amb aquests canvi de model de carnet serà possible lliurar-li a l’instant el nou carnet a l’usuari, qui a partir d’ara tampoc caldrà que aporte cap fotografia.

Amb la proximitat de l’estiu la biblioteca també adaptarà l’horari durant els mesos de juliol i agost, quan farà horari de matí de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00. També, a diferència de l’any passat, enguany sí que s’instal·larà la bibliopiscina a la piscina municipal, on els usuaris de la piscina podran fer ús del lot de llibres i revistes que allí es dipositaran, així com també emportar-se’ls a casa per acabar-los de llegir i després retornar-los a la mateixa bibliopiscina.

Et pot interessar:

Skip to content