Llum i èxit de participació en el primer Campament Reial

Notícies, Notícies Destacades, Noticies Festes, Pag. Ajuntament

Llum i èxit de participació en el primer Campament Reial

Estás en: Inici » Notícies » Llum i èxit de participació en el primer Campament Reial

Durant dos dies el parc fluvial s’ompli de nadal i famílies amb la visita dels patges reials

El nadal beniarbegí ha tingut com a novetat el Campament Reial instal·lat a l’Àrea Recreativa del Riu Girona en les vesprades del 3 i 4 de gener, quan el parc fluvial va comptar amb tota una instal·lació de figures fetes amb llums, entre les que destacava un túnel de 50 metres. En total van ser utilitzades 50.000 llums LED, que dotaren al Campament Reial d’una gran vistositat i ambientació nadalenca, a la qual se sumaren també haimes i l’antic arc del pont, reconvertit en escenari on els patges reials atengueren a menuts i grans. Un reclam per a tots els públics i que va fer que centenars de visitants, tant locals com provinents dels pobles de la comarca, ompliren de gent de totes les edats els 10.000 m2 del parc.

La innovadora iniciativa ha partit de la Comissió de Reis i de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Beniarbeig, i com bé explica Xavier Ribera, president de la Comissió de Reis, «la idea era fer alguna cosa diferencial, que no es fes en cap poble del nostre entorn, eixa era la premissa». Per la part organitzativa, Ribera també emfatitza que ha estat fonamental la implicació de la Comissió de Festes 2024 i de les més de 60 empreses patrocinadores, entre les que destaca la col·laboració del C.C. Portal de la Marina. A tots ells vol «agrair enormement el seu suport i participació, perquè sense les aportacions de les empreses, el suport de l’Ajuntament i la Comissió de Festes, seria impossible assumir una proposta d’esta qualitat».

De cara a la propera edició, Ribera es mostra positiu, de fet, en els propers dies ja estan programades reunions per avaluar esta primera edició i començar a treballar en la següent, per a la qual es vol continuar ampliant tot allò que s’ha fet enguany. Una tasca per a la que, després de l’experiència d’enguany, animen a integrar-se a la comissió a tots aquells que ho desitgen. Ja que com recorden, la comissió ha anat incrementant-se poc a poc fins als dotze membres actuals, així que les portes de la comissió continuen completament obertes.

Et pot interessar:

Skip to content