965 76 60 18 - Plaza 9 de octubre, 03778 Beniarbeig ajuntament@beniarbeig.org Valencià Español

Un any més l’Ajuntament de Beniarbeig, amb la subvenció de la Diputació d’Alacant, organitza un curs per a autònoms i empreses que necessiten reciclar-se amb les noves tecnologies, i així complir amb la normativa actual que obliga a relacionar-se electrònicament amb l’administració pública.

La durada del curs és de 18 hores i les sessions començaran la segona setmana de setembre. En elles s’aprendrà a instal·lar els programes Autofirma i Factura-e, amb els que s’iniciarà a l’alumnat en l’ús de la facturació electrònica i el maneig de la seu electrònica.

La inscripció és gratuïta i es pot realitzar fins el 30 d’agost a l’96.576 60 18 o a l’adreça de correu electrònic info@beniarbeig.org.

Beniarbeig Town Hall, with a grant from the Diputación de Alicante, is once again organising a course for the self employed and for companies which need to bring themselves up to date with new technologies and thus meet the current regulations which require them to communicate electronically with the public administration.

The course lasts 18 hours and the sessions will start the second week of September. You will learn to install the Autofirma and Factura-e
programmes and the course will start with the use of electronic invoicing and how to use the electronic platform

Registration is free and can be done up to 30th August on 96 576 60 18 or email info@beniarbeig.org

Un año más el Ayuntamiento de Beniarbeig, con la subvención de la Diputación de Alicante, organiza un curso para autónomos y empresas que necesiten reciclarse con las nuevas tecnologías, y así cumplir con la normativa actual que obliga a relacionarse electrónicamente con la administración pública.

La duración del curso es de 18 horas y las sesiones empezarán la segunda semana de septiembre. En ellas se aprenderá a instalar los programas Autofirma y Factura-e, con los que se iniciará al alumnado en el uso de la facturación electrónica y el manejo de la sede electrónica.

La inscripción es gratuita y se puede realizar hasta el 30 de agosto al 96 576 60 18 o a la dirección de correo electrónico info@beniarbeig.org.

Pin It on Pinterest